Paketerbjudanden

PAKETERBJUDANDE!

Här har vi satt ihop ett antal mycket prisvärda och praktiska paket. Allt för att du ska kunna förenkla din vardag och samtidigt sätta lite guldkant på tillvaron. Vi kommer med nya paket hela hösten. Så håll ögonen öppna!

Lilla flytta hemifrån-paketet!

Ska du eller en närstående flytta hemifrån eller skaffa studentlya? Grattis, spännande tider väntar! Förmodligen kommer det dock att vara trångt i både köket och i plått att minska matsvinnet, helt enkelt för att ”allt blir gott i en Crockpot”.nboken ett tag framöver. Därför vill vi tipsa om vårt Studentpaket som du just nu kan köpa till kanonpris! Ett kit för såväl billiga och snabba måltider som ekonomiska och energisnåla långkok. Paketet innehåller en paninigrill och vår populära 4,5 liters slowcooker från Crockpot. Perfekt för det lilla hushållet. Klicka hem och få den bästa starten i nya lyan!

Köp här!

Stora flytta hemifrån-paketet!

Ska du flytta hemifrån? Spännande, då har vi ett tips till dig! Just nu har vi ett extra förmånligt paketerbjudande på två av kökets med praktiska prylar. Med vår multicooker Crockpot Express och en lyxig paninigrill kan du både bjuda vännerna på inflyttningsfest och fylla kylen med goda och ekonomiska matlådor framöver. Kort sagt, ett kit för såväl billiga och snabba måltider som ekonomiska och energisnåla långkok. Stora flytta hemifrån-paketet är den ultimata inflyttningspresenten!

Köp här!

Brevilles Frukostpaket!

Från vår populära serie Breville Edge får du nu ett förmånligt paketerbjudande som förgyller dina morgnar i höstrusket. Med brödrost och vattenkokare från Edge blir frukosten en lugn och härlig start på dagen – passa på att klicka hem ditt paket idag!
Sätt värde på vardagen med Breville:
Breville handlar om att njuta av de små stunderna. De stunder som uppstår emellan aktiviteterna, när du kryper upp i soffan med en kopp och en god bok, när du unnar dig och barnen ett extra gott mellanmål eller när ni njuter av våfflor en helt vanlig tisdag.

Köp här!

Studentpaketet!

Ska du eller en närstående flytta hemifrån eller skaffa studentlya? Grattis, spännande tider väntar! Förmodligen kommer det dock att vara trångt i både köket och i plånboken ett tag framöver. Därför vill vi tipsa om vårt Studentpaket som du just nu kan köpa till kanonpris! Ett kit för såväl billiga och snabba måltider som ekonomiska och energisnåla långkok. Paketet innehåller ett snyggt och funktionellt smörgåsjärn och vår minsta slowcooker från Crockpot. Perfekt för det lilla hushållet. Klicka hem och få den bästa starten i nya lyan!

Köp här!